Diensten

Pennings IT-recycling is een enorm uitgebreid bedrijf met vele mogelijkheden. Hieronder vindt u een overzicht van onze uitgebreide diensten. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen, want voor iedereen, zowel zakelijk als particulier, bieden wij een passende oplossing voor het ontdoen van afval.

Elektronica inkoop
Ook recyclen wij uw oude computerapparatuur, dit doen wij geheel kosteloos en naar wens krijgt u er een officieel vernietigingscertificaat bij.
Lees meer

NIEUW: Family Box
Binnen onze organisatie hebben we een project opgesteld voor het inzamelen van afgedankt elektronisch afval. Binnen dit project krijgen kinderen van basisscholen de mogelijkheid om afgedankt elektronisch apparaten in te zamelen tegen een leuke vergoedig.
Lees meer

Data vernietiging
Binnen ieder bedrijf zijn incidenteel datadragers aanwezig die vernietigd dienen te worden. Denk aan harde schijven, cd-roms, usb-sticks en pasjes. Gewoon weggooien brengt het risico op uitlekken van gevoelige informatie met zich mee. Daarom kunt u uw datadragers beter veilig laten vernietigen door Pennings IT-recycling. Datavernietiging plegen wij volgens de strengste veiligheidsnormen.
Lees meer

Bedrijfspanden ontruimen
Het slopen, demonteren en ontruimen van bedrijfspanden staat bij ons ook centraal, van kleine kantoorpanden tot grote bedrijfshallen.
Lees meer

Verwijderen van kluizen
Ook kluizen verwijderen is een onderdeel van onze diensten. Het maakt niet uit waar ze staan of hoe groot ze zijn, wij kunnen deze altijd voor u verwijderen. Vooraf wordt er met u gekeken naar de mogelijkheden en wordt er in overleg een kostenberekening gemaakt, want de kluizen bestaan veelal uit beton, asbest en radioactieve materialen.
Lees meer

Inkoop metalen
U kunt uw schroot en metalen bij ons zelf aanleveren of door ons laten ophalen. Uw oud ijzer en metalen kunnen wij ter plekke wegen in het weegsysteem van de vrachtwagen laadkraan of kooiaap zodat u ter plaatsen de exacte kilo’s weet.
Lees meer

Ophaal service
Wij rijden in onze regio in een straal van ong. 30 km rond voor huishoudelijk en bedrijfsafval metalen onze routes.
Lees meer

Wij staan bekend om onze snelle en concrete service en natuurlijk onze directe betalingen.

Ook hebben wij ons ingezet voor het onderwijs en bieden wij hen de mogelijkheid bij ons oude materialen in te leveren, waardoor zij weer nieuwe lesmaterialen en spelmogelijkheden kunnen halen. Zo leren kinderen al op jonge leeftijd hoe belangrijk het recyclen van producten is en dat bijvoorbeeld de elektrische apparaten niet thuishoren in de vuilnisbak maar ingeleverd moeten worden voor recycling.

Ook voor verschillende huishoudens vormen wij al een begrip voor het inleveren van oude metalen en apparatuur.

Neem contact op